Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Destacats

Garantia Juvenil

Us informem que aquest ajuntament és beneficiari del Programa de Contractació en pràctiques de la Garantia Juvenil segons s'estableix en l'Ordre TSF/115/2018 per la qual s'aproven les bases reguladores de la concessió d'ajuts destinats a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya

Centre d'Interpretació de la Pedra Seca

El Centre d’Interpretació de la Pedra Seca (CIPS) situat a Torrebesses, municipi de la comarca del Segrià (Lleida). La funció principal és l’estudi i la divulgació del patrimoni de Torrebesses, principalment tot allò relacionat amb el treball de la vida rural i la pedra seca. Dins les nostres activitats organitzem visites per gaudir del patrimoni monumental del poble (romànic, renaixentista,..) i realitzem sortides pel territori per tal de conèixer les construccions de pedra seca, que els pagesos han anat construint al llarg dels anys, principalment a finals del segle XIX i principis del segle XX. Alguns exemples de construccions són els "Aljubs" per a l'emmagatzematge d'aigua, "espones", "cabanes de volta", expliquem també la relació establerta entre el treball de la pedra, l'aprofitament de l'aigua i el poble i les eines emprades per a treballar la pedra.

At iam decimum annum in spelunca iacet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. At iam decimum annum in spelunca iacet. Sed in rebus apertissimis nimium longi sumus. Easdemne res? Cupiditates non Epicuri divisione finiebat, sed sua satietate.

Sin aliud quid voles, postea

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sin aliud quid voles, postea. Iam in altera philosophiae parte. Bona autem corporis huic sunt, quod posterius posui, similiora. Prioris generis est docilitas, memoria; Duo Reges: constructio interrete.

Document Actions