Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escenaris Singulars

Torrebesses serà el pròxim destí que visitarà ‘Escenaris singulars’, el projecte cultural impulsat per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, que fusiona patrimoni arquitectònic i arts escèniques. La jornada tindrà lloc el dissabte 21 d’agost i inclourà una visita guiada per l’església de Sant Salvador i una sessió de teatre per a tota la família.

Els participants podran recórrer amb una guia l’església de Sant Salvador i l’església inacabada descobrint els seus racons màgics en una jornada que començarà a les 19.00 hores. La jornada culminarà a l’església inacabada on la companyia Teatre del Tailón amenitzarà l’activitat amb ‘La venjança de don Mendo’, una sessió de teatre per a tots els públics.

‘Escenaris singulars’, que va començar el passat 16 de juliol, ha ofert accions culturals diverses a Torres de Segre, Soses i Almenar. El cicle culminarà el pròxim dia 5 de setembre amb dos sessions: al matí a la Farmàcia Tomàs Pinyol de Llardecans amb Pop Pino Quartet, que oferirà ‘Love Songs’; i a la tarda, a l’església de la Nativitat de Montoliu de Lleida amb un concert amb el quartet vocal EnCantades.

Escenaris Singulars Torrebesses
Escenaris Singulars Torrebesses
Església inacabada
  • Quan 21/08/2021 de 20:00 a 21:30
  • On Església inacabada
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal