Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SIS ACTITUDS PER TRANSFORMAR LA TEVA VIDA

Sis actituds per transformar la teva vida amb S.S. Dungse Namgay Dawa Rinpoche Les sis actituds de llarg abast —generositat, disciplina ètica, paciència, diligència, concentració i saviesa— són ensenyaments crucials en la tradició Mahayana.

Les sis actituds de llarg abast —generositat, disciplina ètica, paciència, diligència, concentració i saviesa— són ensenyaments crucials en la tradició Mahayana.

Desenvolupant-les a la nostra vida diària, podem transformar els nostres estats mentals per desfer-nos dels pensaments, emocions i hàbits negatius, cultivar virtuts excel·lents que ens acompanyen al llarg de tot el camí i despertar a la nostra veritable naturalesa.

S.S. Dungse Namgay Dawa Rinpoche, nascut el 1974 a Bhutan i establert a Nova York, és un dels mestres de referència en el llinatge Dudjom Tersar del Budisme tibetà. Al seu primer programa d'ensenyaments a Lleida, ens transmetrà aquestes pràctiques que són fonamentals per a totes les persones que vulguin fer una feina de transformació interior, i ens permeten fer florir les nostres qualitats innates.

Ensenyaments en anglès, amb traducció al castellà.

12 d'octubre, Torrebesses (Lleida – Espanya)

10:00 – 12:30 i 15:30 – 18:00

Per Inscripcions Cliqueu AQUÍ

Més informació a:

+34 616 09 72 52

DNDRlleida2023@gmail.com

S.S. Dungse Namgay Dawa Rinpoche
S.S. Dungse Namgay Dawa Rinpoche