Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

15è CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA PEDRA SECA

Ja tenim aquí el concurs de fotografia de la pedra seca de Torrebesses i anem per la 15ª edició! Per les persones que hi esteu interessades, podeu presentar les vostres fotos abans del 25 de maig de 2024. Us animem a participar.

Concurs de fotografia de la pedra seca
Concurs de fotografia de la pedra seca

DILLUNS 26 FEBRER 2024

BASES 
1. Objectius: En la catorzena edició del Concurs de Fotografia de la Pedra Seca, es vol retratar aquelles qualitats de la pedra que fan que esdevingui un patrimoni molt estimat i valorat per la seva gent. Poden participar en el concurs totes aquelles fotografies originals que tinguin com a referent el paisatge de pedra seca.
2. Participants: Poden participar totes aquelles persones que ho desitgin, siguin fotògrafs  professionals o aficionats, sempre que compleixin les bases del concurs.
3. Obres i format de presentació: Cada participant pot presentar com a màxim tres fotografies que no hagin estat premiades en cap altre concurs. No s'admetran fotomuntatges. Les dimensions de les fotografies han de ser de 20x30cm. Aquestes podran ser reproduïdes de forma gratuïta en qualsevol de les botigues de fotografia Fotollum. Es presentaran muntades en cartó-ploma de 40x50cm. D'altra manera no s'acceptaran. Les fotografies han de portar, al revers, el títol amb el qual es presenten i el lloc on han estat fetes. En cap cas, les fotografies portaran el nom de l'autor. Cada imatge anirà acompanyada d'un sobre tancat amb el títol de la fotografia. A l’interior hi constarà el nom i cognom de l'autor, l'adreça i un telèfon de contacte. No s'admetran fotografies les quals els drets de propietat no pertanyin a l'íntegrament del mateix participant del concurs.
4. Jurat: Estarà format per arquitectes, historiadors i fotògrafs. El jurat podrà declarar desert el premi si es
decideix que les fotografies no abasten la qualitat esperada. La seva resolució serà inapel·lable.
5. Premis: Primer premi. 250€ + 75€ en material fotogràfic de qualsevol centre Fotollum. Premi de
temàtica local. 200€ + 50€ en material fotogràfic de qualsevol centre Fotollum. (Fotografies amb
construccions situades al terme municipal de Torrebesses). Segon premi. 75€ + 25€ en material fotogràfic de qualsevol centre Fotollum. Tots els premiats seran obsequiats amb una visita gratuïta per a dues persones per conèixer el patrimoni de Torrebesses.
6. Fotografies guanyadores: Aquestes esdevindran propietat de l'Ajuntament de Torrebesses. Aquest es reserva els drets d'exposició i reproducció. Els guanyadors hauran de lliurar la fotografia premiada en format digital i en alta resolució (mínim 300ppp).
7. Fotografies no premiades: Aquelles fotografies que no hagin estat premiades podran ser recollides del 28 de juliol al 31 d’agost de 2024 al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses. Passat aquest termini les obres que no hagin estat retirades passaran a formar part de l'arxiu fotogràfic de l'Ajuntament de Torrebesses.
8. Terminis de presentació: Les fotografies es podran presentar a l'Ajuntament de Torrebesses, al Centre d'Interpretació de la Pedra Seca o qualsevol de les botigues Fotollum, fins al dia 25 de maig de 2024.
9. Acceptació dels participants: Per poder participar en el certament cal acceptar les condicions d'aquesta normativa.
10. Acte de lliurament dels premis: La data de l'acte de lliurament dels premis serà el dia 1 de juny de 2024 a les 18.00 hores al Centre d'Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses. S'aprofitarà l'avinentesa per inaugurar l'exposició amb les millors fotografies del concurs.