Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per la jornada professional del Fòrum de l’Oli 2024 de Torrebesses

Torrebesses acollirà el Fòrum de l’Oli d’Oliva Verge Extra els dies 19 i 20 d’abril. La jornada professional estarà dedicada a abordar la relació entre marca, territori i comercialització efectiva.

DIMECRES 27 MARÇ 2024

L’Ajuntament de Torrebesses impulsa el Fòrum de l’Oli d’Oliva Verge Extra 2024 amb la voluntat de convertir l’esdeveniment en punt de trobada per als i les professionals del sector a les comarques de Lleida. El Fòrum de l’Oli es celebrarà els dies 19 i 20 d’abril a Torrebesses i arrencarà amb una jornada professional dedicada a abordar la relació entre marca, territori i comercialització efectiva. Les temàtiques de l’àmbit tècnic del Fòrum s’han dissenyat a partir de les inquietuds i peticions de productors i productores del territori. El divendres 19 d’abril a partir de les 10h, la sala de convencions del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca acollirà la jornada professional amb les següents ponències:

  • Comunicació i comercialització de productes d’alta qualitat: marca, territori i sostenibilitat amb Nagore Uresandi Espinosa; directora i fundadora de IN2Destination Research.
  • Màrqueting emocional: què activa i perquè el desig de compra, amb Manel Pellisé Bellostas; expert en comercialització i neuro vendes.
  • Vendes, la vida de l’exportació: mercats consolidats i emergents. Requisits i legislació amb Ricard Purroy; expert en mercats exteriors, comercialització agroalimentària, docent de comerç internacional, transport i logística en Institut de Formació Professional.
  • Eines del programa Leader pel desenvolupament rural; amb Teresa Fuentes, gerent de l’Associació Leader Ponent.

La participació a la jornada professional és gratuïta i les inscripcions estan ja obertes.Podeu formalitzar-la AQUÍ o a través del correu electrònic: forumoli@torrebesses.cat

Aquest any el Fòrum de l’Oli s’obrirà també al públic amb una ruta teatralitzada i musicada de l’oli i la pedra seca per diferents indrets del municipi el dissabte 20 d’abril. L’activitat està oberta al públic general i és gratuïta. Les inscripcions poden fer-se a www.torrebesses.cat.