Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

JORNADA PROFESSIONAL DEL FÒRUM DE L'OLI DE TORREBESSES

El divendres 19 d'abril de 2024 es celebrarà la jornada professional dins el Fòrum de l'Oli d'Oliva Verge Extra de Torrebesses. Aquest any les ponències giraran al voltant de la relació entre marca, territori i comercialització efectiva.

A continuació detallem les temàtiques de les ponències que acollirà la Jornada professional del Fòrum de l'Oli de Torrebesses 2024.
  • Experiències turístiques al voltant de productes d’alta qualitat amb Nagore Uresandi Espinosa, directora i fundadora de IN2DESTINATION Research: Marca, territori i sostenibilitat. L'oleoturisme com a recurs de promoció diferenciada.

  • Màrqueting emocional amb Manel Pellisé Bellostas, expert en comercialització
    i neuro vendes: Neuro vendes, què activa i perquè el desig de compra i com associem de forma positiva producte i territori
  • Vendes, la via de l'exportació amb Ricard Purroy, expert en mercats exteriors, comercialització agroalimentària, docent de comerç internacional, transport i logística en Institut de Formació Professional: mercats consolidats i emergents, requisits i legislació.
  • Eines del programa Leader pel desenvolupament rural amb Teresa Fuentes Botargues, gerent de Leader Ponent: Projectes, ajuts i eines per a la diversificació
    econòmica del món rural
Al Fòrum es presentarà també el resultat de l’informe sobre etiquetatge i packaging, encarregat i redactat a propòsit d’aquesta edició. La jornada professional compta amb la col·laboració d'ACCIÓ.